Skal der gives gaver, eller findes godt merchandise med logo? Så er MarkOn lige stedet for din virksomhed. De har alt, der kan gøre både medarbejdere, kunder og besøgende glade. De kan bl.a. tilbyde forskellige firmajulegaver og firmaløbetøj med logo. Dette er blot nogle af de ting, virksomheden kan tilbyde.

Vælg de bedste firmajulegaver til din virksomhed

Når julen nærmer sig, så er der noget ekstra hyggeligt over at modtage firmajulegaver. Det virker som en ekstra tak fra arbejdsgiveren, specielt i en tid hvor hygge og generøsitet er i forbilledet hos danskerne. Derfor er det også en rigtig god ide, at du vælger firmajulegaver, der matcher din virksomhed. Der er forskel på, hvordan nogle vælger at gøre det. Det kan være I har det bedste med, at medarbejderne selv vælger firmajulegaver. Hos MarkOn kan de gå ind og vælge mellem 300 artikler, som på den måde bliver en meget mere personlig gave. Uanset om det er en stor eller lille virksomhed, kan firmajulegaver gøre en stor forskel. Du kan vælge ud fra firmajulegaver der er elektroniske, der kan spises eller som er praktiske i hjemmet. Der er utroligt mange forskellige løsninger, og der vil derfor helt sikkert være firmajulegaver, der falder i din virksomheds ånd. Tag ind forbi markon.as, og find de rette firmajulegaver til dine medarbejdere.

Deltag i sportsevent i firmaløbetøj med logo

Foruden fantastiske firmajulegaver, så er det også muligt at bestille firmaløbetøj med logo hos MarkOn. Der er utroligt meget praktisk ved at vælge firmaløbetøj med logo, når I som virksomhed deltager i DHL-stafetten eller andre lignende sportsarrangementer. Med godt og holdbart firmaløbetøj med logo, gør I opmærksom på jer selv, når I er ude at deltage i sportsarrangementer. Det er dog ikke kun løbetøj du finder hos MarkOn. De kan også tilbyde cykeltøj, som er noget anderledes end tøj man bruger til løb. Fælles for begge er dog den høje kvalitet, det lækre design og så selvfølgelig muligheden for at få logo på. For enhver medarbejder der deltager i mange løb, er det uden tvivl lækkert at kunne trække i tøjet, der ikke bare repræsenterer jeres virksomhed, men som også sidder godt. Tag ind forbi markon.as, hvis du har brug for det rette løbetøj med firmaets logo. Du kan finde deres kontaktoplysninger, så du kan få bestilt det bedste tøj.

MarkOn har i mere end 30 år leveret merchandise og tøj med logo, samt fantastiske gaver til virksomheder landet over. Der er stor hjælp at hente hos dem, og du er sikret skræddersyede løsninger.