Madkonceptet kan sørge for lækker mad af friske råvarer til firmafrokost, firmafester og privatfester af forskellige størrelse. Den danske virksomhed vil altid sørge for mad, der passer jeres ønsker og behov, og kan derfor love frokostordning til firmaer og tapas ud af huset i høj kvalitet og med autentisk smag.

Vælg en varieret frokostordning til firmaet

Søger I en god frokostordning til virksomheden, så er Madkonceptet helt sikkert stedet for jer. Det er en dansk virksomhed lokaliseret i Albertslund. De sørger for lækker frokostordning i København og omegn. Både store og små virksomheder, kan have behov for at tilbyde en frokostordning til sine medarbejdere. Med en frokostordning i virksomheden, vil der være noget lækkert for medarbejderne at se frem til midt på dagen. Det giver dem en mulighed, for at glemme arbejdet kort, og dermed få mere energi. Den frokostordning I kan få gennem Madkonceptet bliver altid lavet på friske og gode råvarer. Derudover vil der være varieret udvalg, så der ikke er to dage, der er ens. Det er derfor en frokostordning, der tillader at få forskellige typer mad hver dag, som I ikke ellers ville have fået. Madkonceptet.dk forstår det kan være kedeligt, med de samme salater, pålæg og andet. Derfor er deres frokostordning også varieret og følger med udviklingen indenfor den gastronomiske verden.

Prøv autentisk spansk tapas ud af huset

Til fester og arrangementer, kan det helt sikkert være en god ide, at du overvejer tapas ud af huset. Madkonceptet kan levere en lækker autentisk smagsoplevelse, der både følger de spanske traditioner og de nye udviklinger indenfor faget. Tapas ud af huset kan være det helt rigtige valg, når der afholdes et arrangement, der kræver fingermad. Meget af det kan nemlig let spises uden kniv og gaffel. Alt deres tapas ud af huset laves med passion og kærlighed for det spanske køkken. I kan vælge meget forskelligt, når det kommer til tapas ud af huset, der blandt andet kan fås helt op til 12 forskellige slags pr. Person. Der er dog også mulighed for at bestille tapas ud af huset som en 3-retters menu, der kan være det rette valg til bryllupper eller andre formelle arrangementer. Vælger du tapas ud af huset, uanset om det er til et udendørs arrangement eller et indendørs arrangement, vil du være garanteret en utrolig lækker smag – den ægte smag af Spanien. Se hvad de kan tilbyde hos madkonceptet.dk.

Uanset om det er til firmafrokost eller store festlige begivenheder, vil Madkonceptet levere mad i og omkring København. De sørger altid for god mad lavet af friske råvarer.