Opgrader hurtigt dit hjem til et mere stilfuldt med dørhåndtag i messing fra kvalitetsmærker. Vælg også nye møbelknopper i messing, så detaljerne passer sammen. Skabe og skuffer vil se funklende nye ud med skinnende møbelknopper. Inden for dørgreb finder du en lang række dørhåndtag i messing til din stil. Husk skruer og nøgleskilte, hvor de ikke hører med. Gå ikke glip af den gode service hos Møller & Mammen, som har eksisteret i mere end 145 år. Besøg dem nu.

Find dine nye dørhåndtag i messing fra kvalitetsmærker nu

Vælg dørhåndtag i messing fra kvalitetsmærker hos Møller & Mammen. Du kan bl.a. finde dørhåndtag med kurver fra den danske designer, Arne Jacobsen, som nød stor international anerkendelse. De er polerede uden lak. Eller hvad med at prøve nogle fra leverandøren Randi fra Randers, som designer i skandinavisk stil. Du får disse dørhåndtag i messing både med inspiration fra fly-vinger, WING, og cylindriske RANDI CLASSIC LINE. De er blankpolerede uden lak. WEINGARDEN dørhåndtag i messing har krummelurer og UFFICI er med geometriske former. De er begge fra gørtleren Søe ‒ Jensen. Hvis dine dørgreb skal være helt unikke, så tjek det dørhåndtag i messing, der hedder WHALE. Vær opmærksom på, om skruer og nøgleskilt er inkluderet. Nøgleskiltet er ikke den samme plade som rosetten. Rosetten sidder sammen med dit nye dørhåndtag i messing. Nøgleskiltet sidder under dørgrebet.

Skab et smukt hjem med matchende møbelknopper fra Møller & Mammen

Siden du er i gang med at forbedre stilen i dit hjem, hvorfor så ikke fortsætte? Når du har valgt dørhåndtag i messing, skal du da også have møbelknopper i messing. Måske spørger du: Hvad er møbelknopper? Det er alle de greb, der sidder på skabe og skuffer. Der sidder ikke bare møbelknopper på dine indbyggede skabe, de sidder også på din kommode. Hvor pænt ville det ikke være, hvis alle dine møbelknopper var i samme stil? Det ville give et roligt og ordentligt udseende. Få inspiration i dag på moller-mammen.dk. Du får cylindriske møbelknopper med en lille udfræsning for at give dig et bedre greb. Du finder også nogle, der ligner et lille cafébord, og du kan vælge en blomst. Faktisk er der flere sider alene med møbelknopper i mange farver og stilarter. Der er blandt andet en meget fin, lille champignon i messing. Af andre farver er der forkromet, fortinnet, i kobberfarve. Du finder både store og små.

Ved at bestille dørhåndtag i messing og matchende møbelknopper, løfter du dit hjem et par klasser op. Når du handler ved isenkræmmeren på hjørnet i København, får du god service i form af kort levering, lang returret og mulighed for fri fragt. Husk skruer og nøgleskilte. Bestil nu på www.moller-mammen.dk.