Er du ved at gå i gang med et nyt projekt, så er det vigtigt at du har mulighed, for at komme af med affaldet, uden dine medarbejdere selv skal køre væk med det. GrusDirekte.dk kan tilbyde affaldscontainer til erhverv, der gør det muligt for jer hurtigt og let at komme af med det, I skal smide ud. Er det ikke et stort projekt, kan I vælge en storsæk til affald i stedet.

Lej nemt en affaldscontainer til erhverv

Ved nye byggeopgaver, skal der selvfølgelig en container til, der matcher det, I skal af med. Lej en affaldscontainer til erhverv hos GrusDirekte.dk, og vær sikret en god måde, at afskaffe affaldet. I skal ikke bruge tid og energi på at komme af med affaldet, hvis I vælger en affaldscontainer til erhverv. I skal dog stadig sørge for, at I kun smider det affald i, som matcher affaldscontaineren. Ved leje af affaldscontainer til erhverv, skal I sørge for at der er plads på vejen, eller hvor containeren skal leveres. Alt efter hvilken type affaldscontainer til erhverv I skal bruge, er der forskellige vægtstørrelser. På GrusDirekte.dk er der beskrevet under hver enkelt affaldscontainer til erhverv, hvad det er, der må fyldes i og hvor stor den er. Når I er færdige med at fylde affaldscontainer til erhverv, så kan I kontakte dem på mail eller telefon. De kommer og henter den igen, så længe der er plads til at tage den med.

Vælg en storsæk til affald ved haveprojektet

Har I i stedet et mindre projekt, så kan det være en fordel, at I vælger en storsæk til affald i stedet. Den er noget mindre, men kan stadig indeholde meget mere, end en trailer. Derudover kan en storsæk til affald også leveres indover hække, så længe der ikke er noget i vejen, som grene eller træer, der gør det umuligt. Ved en storsæk til affald, er det nødvendigt at vide, hvad for noget affald, der skal ud. Er det til byggeaffald er det nemlig ikke den samme type, som hvis det er til haveaffald. På GrusDirekte.dk kan du finde flere oplysninger, om hvad de enkelte storsække må indeholde. Da det er affald, der skal forskellige steder hen, er det derfor også vigtigt, at du ikke smider andet affald i, end det storsækken er blevet bestilt til. Er du i tvivl om det mindste angående det affald, der må komme i en storsæk til affald, så kan du altid tage kontakt til dem. De vil besvare dine spørgsmål, så du er på den sikre side.