Går du op i at lave dine egne kosmetiske produkter, eller elsker du bare duften af forskellige æteriske olier? Hedenhus er stedet for enhver der mangler æteriske olier, uanset hvad du skal bruge det til. De har et bredt udvalg af økologiske æteriske olier i høj kvalitet. Det gælder både lavendelolie, mandelolie og mange andre.

Anvend mandelolie til cremer

Du kan hos Hedenhus uden problemer finde en mandelolie, der kan anvendes til flere forskellige kosmetiske produkter. Deres mandelolie er koldpresset og uraffineret, lavet på søde mandler. Der har ikke været brugt kemiske stoffer under behandlingen af olien. Når du selv laver din egen kosmetik, så kan du ikke undvære mandelolie, der kan bruges i både massageolie, kropsolie og aromaterapi. Det er også typisk anvendt i forskellige lotions, hårolier, salver og sæber. Du kan desuden finde en masse spændende opskrifter på kosmetiske produkter på deres side. Der er det også meget let at finde opskrifter, der skal bruge mandelolie, da de linker til det under selve produktet. Du kan købe mandelolie fra 30 ml helt op til 5 liter. Bestiller du olien over 1 liter, så kommer den i en plastikdunk, fremfor en glasflaske. Handler du hos hedenhus.dk, kan du være sikker på, at der er tanke på både økologi og bæredygtighed.

De bedste økologiske æteriske olier

Det gør det ganske enkelt, ved at sørge for at have økologiske æteriske olier på lager. De arbejder hårdt for at være både økologiske og bæredygtige, både professionelt og privat. Du kan derfor også være helt sikker på, at deres økologiske æteriske olier er i højeste kvalitet. Økologiske æteriske olier kan bruges på mange forskellige måder. Det kan bl.a. være kosmetiske produkter, hudpleje eller blot duft. Er det lavendel, appelsin eller en anden lækker duftrig olie, du ønsker, kan du være sikker på at finde den i udvalget. De kan anvendes til et karbad, hvor duften fylder rummet, og gør det muligt at nyde en fantastisk duft, mens du ligger og slapper af i badet. Det kan også bruges i en aroma diffuser, der spreder duften i rummet. Her er det dog vigtigt at notere, at nogle økologiske æteriske olier, ikke er gode for katte og hunde. Har du allergi for parfume, kan økologiske æteriske olier gøre det muligt, at få en dejlig duft i stedet. Du kan altid tage kontakt til dem på hedenhus.dk, hvis du ha spørgsmål angående deres økologiske æteriske olier.

Hedenhus lover altid god service, gode priser og hurtig levering, hvis du bestiller ved dem.