Find din nye kælk i et stort udvalg hos Legebyend.dk! Legetøj til vintermånederne har nemlig sin helt egen kategori hos denne danske legetøjsforhandler, da udendørs aktiviteter i kulden ikke bare er sjove, men også utroligt godt for helbredet. Læs derfor mere om dine muligheder for anskaffelse af en kælk herunder eller på www.legebyen.dk.

Vælg en god kælk fra RollySnow og få timer af sjov

En kælk er og har i lang tid været det perfekte stykke legetøj til vinterens kolde måneder. I løbet af denne ofte mørke tid kan det nemlig vise sig utroligt fordelagtigt at finde på diverse måder at udnytte dagenes lyse timer på — udendørs! En kælk er den perfekte måde at gøre netop dette på, idet det er en både sjov og aktiv måde at opholde sig udendørs på, når sneen har gjort landskabet hvidt så langt øjet strækker. Hos Legebyen.dk forhandles kælke derfor i en lang række af størrelser og modeller, sådan at dig og dine børn kan suse ned af bakker præcis på den måde, I synes er sjovest. Vælg mellem alt fra en Bobslæde kælk til et Numsebræt fra mærker såsom Dantoy og RollySnow. Disse producenter sørger altid for at fremstille sikkert snelegetøj i plast, der både er nemt at håndtere, rengøre og opbevare.

Kælk i plast er let at holde vedlige

Du mødes altså af et stort udvalg hos Legebyen.dk. En kælk er nemlig gennem tidens løb blevet til meget mere end hvad den traditionelle trækælk med jernmeder var tiltænkt som. En traditionel kælk i træ var oprindeligt tiltænkt transport af varer eller gods, men blev hurtigt videreudviklet i mindre modeller, der var tiltænkt sjov og ballade. Disse blev efterfølgende til de sjove kælke i plast vi kender til og holder af i dag. En kælk i plast har blandt andet vundet indpas, fordi de ofte er nemmere at have med at gøre end en i træ. De er for eksempel meget lettere at bære rundt på, og derfor sjovere for yngre børn, idet de selv kan køre afsted med dem. I forlængelse af dette slår man sig også meget mindre på en kælk i plast end en i træ. Plastik er i modsætning til træ heller ikke et materiale, der kræver megen vedligeholdelse, og den ødelægges derfor ikke af det våde vejr. Der er derfor flere og flere mennesker, som foretrækker en kælk i plast, da de på denne måde kan nyde en sund tur ud i det danske landskab, uden at skulle bekymre sig om rengøring, vedligehold eller børn, der kommer galt afsted.