Overvejer du en frokostordning på virksomheden, så kan Frokost+ hjælpe. De har i mere end 10 år leveret lækker mad til firmaer. De kan bl.a. tilbyde portionsanrettet frokostordning, samt andre lækre ordninger. De klarer firmafrokost i Århus og de omkringliggende områder, så er det her I befinder jer, er I sikret lækker frisk mad.

Portionsanrettet frokostordning til alle virksomheder

Der er stor forskel på, hvilken frokostordning forskellige personer er interesseret i. En portionsanrettet frokostordning kan uden tvivl, være det helt rigtige valg for jer, der ikke kan overskue en buffet. Med en portionsanrette frokostordning, får I det I ønsker og ikke mere. Desuden er det altid muligt at bestille en vegetarisk eller vegansk løsning, når I vælger portionsanrettet frokostordning. Der bliver planlagt en lækker menu for hele ugen, og om fredagen bliver I så forkælet lidt ekstra, med en kage. Der kan være forskellige årsager til at vælge en portionsanrettet frokostordning. Det kan være grundet de senere års omtanke på hygiejne eller det kan være, der ikke er så meget plads, og det bare er lettere, at der er portionsanrettet. Uanset jeres begrundelse, er der en perfekt skræddersyet portionsanrettet frokostordning på vej mod jer, hvis det er det I ønsker. Tag ind forbi frokostplus.dk, og find den helt rigtige frokostordning til jeres behov.

Firmafrokost i Århus med skræddersyet anretninger

Befinder I jer i Århus, så er det helt sikkert Frokost+, I skal have i tankerne, når I har brug for en frokostordning. De klarer nemlig en lækker firmafrokost i Århus, og kan levere direkte til døren. For jer, der har brug for den lette løsning i hverdagen, kan en firmafrokost i Århus gøre under. De står nemlig altid klar til at levere den bedste mad, der matcher jeres ønsker og behov. Er der nogle, der ikke tåler gluten eller andet? Så kan I let få en skræddersyet firmafrokost i Århus, så alle har mulighed for at spise med. Er der behov for vegetarisk eller veganske retter, så klarer de også den! Foruden deres fleksibilitet, lækre mad af friske råvarer og gode kundeservice, så er der også andre fordele ved at vælge en firmafrokost i Århus. Det er nemlig vist, at det giver en bedre koncentration i eftermiddagstimerne, hvis man får spist ordentligt. Desuden er der mindre fravær på virksomheder, der har en frokostordning. Derfor er der altså mange gode fordele, ved at vælge en firmafrokost i Århus fra Frokost+.

Frokost+ har siden 2009 leveret lækker frokost af friske råvarer til virksomheder i og omkring Århus.