For at være sikker på, at du får en god dag, vil den bedste start være en god nats søvn. Hos Schwarz Senge kan du finde lige netop det, du har brug for, når det kommer til senge, der giver dig den bedste nattesøvn. Det gælder bl.a. de lækre senge fra Saffron Beds.

Schwarz Senge har et varieret udvalg fra Saffron Beds

Leder du efter en eller flere gode senge til hjemmet, så kan du ikke gå fejl af Saffron Beds, som du finder et bredt udvalg af hos Schwarz Senge. Det er en familieejet virksomhed, der har sat deres fokus på rigtig solidt håndværk af naturlige materialer. Senge fra Saffron Beds er håndlavet af erfarne og dygtige håndværkere. Du kan være sikker på, at de kæler for detaljen, der finpudses til perfekthed. Det garanterer dig en seng, der er helt fantastisk at sove i, og hvor du uden tvivl kan finde ro. De flotte modeller fra Saffron Beds du finder på siden, gør det desuden muligt for dig, at finde én, der bedst passer på dit soveværelse. De har nemlig modeller som Phantasia, Luna og Authentica. Alle Saffron Beds sengegavle høvles og poleres på deres eget værksted, så du kan være sikker på, at de har fuld forståelse for håndværket på deres egne senge.

Kun naturlige Der er selvfølgelig stor forskel på både plads og de mennesker, der skal sove i sengen. Derfor kan du også vælge senge fra Saffron Beds i flere forskellige størrelser. Det er fra størrelser 160 x 200 til 210 x 210. Bestiller du senge fra dem, vil du være garanteret at undgå både kemikalier og kunstige tilsætningsstoffer. De sørger nemlig for at alle deres materialer er naturlige. Sengene er alle med 30 års garanti, da Saffron Beds bruger nordisk fyrretræ, der er en solid og pålidelig træsort. Deres madrasser har flere lag, der blandt andet er fyldt med hestehår og bomuld. Der vil dog ikke være knirkende lyde fra materialer, der glider mod hinanden, da der er en tyndt lag hør mellem dem. Du er derfor sikret en fantastisk nattesøvn uden larmende forstyrrelser fra sengen, hvis du vælger Saffron Beds. De kan selvfølgelig ikke garantere, at du falder i søvn med det samme, der er der helt andre faktorer, der spiller indover. Dog vil Saffron Beds kunne love at komforten er i top, og det er netop vigtigt, når du skal sove. Det giver dig nemlig ingen ubehag, så du vågner med dårlig ryg eller lignende.